Nagrade i završna svečanost

Završna svečanost Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2022. održat će se u utorak, 15. 11. 2022. u 12 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici Zagrebu, uz prigodan program u kojem će nastupiti plesači Športske gimnazije Zagreb

Na završnoj svečanosti s mladima će se družiti autori čije su romane čitali za kviz, a svoje recenzije navedenih romana čitat će djeca iz akcije Riznica recenzija nastale u okviru projekta Ključ do znanja Knjižnice Dugave.

Također, bit će organizirano javno izvlačenje i dodjela glavne i utješnih nagrada. Na završnoj će svečanosti biti organizirano javno izvlačenje glavne i utješnih nagrada. Glavnu nagradu – bežični zvučnik Sony SRS-XB23 – i ove godine osigurava tvrtka MicrolineKnjige predstavljene kvizom za glavnu i utješne nagrade, kao i prigodne darove osiguravaju Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, Knjiga u centru te Naklada LjevakTakođer, bogate prigodne darove osiguravaju Djeca medija – Društvo za komunikacijsku i medijsku kulturu, organizacija civilnog društva  udruga Biom.

Fotografije završne svečanosti. 

Film o završnoj svečanosti.