Zatvorene prijave programa

Prijave programa za Mjesec hrvatske knjige 2020. bile su moguće od 7. 7. 2020. do 30. 9. 2020. godine putem prijavnice dostupne na poveznici.
Rok za prijavu programa ove je godine produžen do 30. 9. zbog specifičnosti situacije u vezi s bolesti COVID-19 u kojoj knjižnice i druge ustanove koje sudjeluju u manifestaciji moraju prilagođavati organizaciju programa na različite načine. 

PRIJAVA U SUSTAV

Korisnici koji su sudjelovali u Mjesecu hrvatske knjige prošle godine, prijavljuju se koristeći iste podatke za prijavu (e-mail ili korisničko ime i lozinka).
Ako ste zaboravili lozinku, novu možete zatražiti klikom na „Zaboravili ste lozinku?“ nakon što unesete adresu e-pošte ili korisničko ime. Nova lozinka stići će na vašu e-mail adresu (provjerite i neželjenu poštu).
Ako ste zaboravili sve podatke, javite nam se na e-mail ivana.radenovic@kgz.hrvanja.stalec@kgz.hr ili sara.dzapo@kgz.hr.
Nakon prijave u sustav OBAVEZNO provjerite i ažurirajte svoje podatke te popunite prazna polja (vrsta ustanove, kontakt, mrežne stranice i društvene mreže).

REGISTRACIJA NOVIH SUDIONIKA
Ako prošle godine niste sudjelovali u Mjesecu hrvatske knjige, potrebno je registrirati se putem poveznice. Sve nove sudionike molimo da pažljivo unesu potrebne i točne podatke.
Ako se vaša knjižnica nalazi na popisu na Portalu narodnih knjižnica, možete je prilikom registracije odabrati iz padajućeg izbornika, pri čemu molimo da obratite pažnju na točnost podataka.
Po završetku registracije na e-mail adresu stižu vaši podaci za prijavu.

PRIJAVA PROGRAMA
Molimo da svako planirano događanje prijavljujete zasebno kao novi program. U polju za opis programa dozvoljen je unos do 300 znakova. U nazivu i opisu događanja izbjegavajte korištenje velikih slova i kratica te navodnih znakova. Prijavljuju se samo oni programi koji će biti organizirani unutar Mjeseca hrvatske knjige ili kojima je datum početka/datum kraja unutar tog razdoblja.
Ako planirate više programa istog naziva i sadržaja koji se održavaju u različito vrijeme ili na drugoj lokaciji, koristite opciju „Ponovi program u drugom terminu/lokaciji“ i unesite potrebne izmjene. Nakon spremanja podataka o programu, svoj program još uvijek možete uređivati. Nakon unosa konačne verzije pojedinog programa, isti program „zaključajte“ kako bi mogao biti uređen i objavljen. Objavljene programe više nije moguće mijenjati.

NAPOMENA
S obzirom na trenutnu neizvjesnu situaciju te sve protuepidemijske mjere koje su na snazi, pozivamo vas da programe organizirate na način na koji vam mogućnosti dopuštaju, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva znanosti i obrazovanja te ostalih relevantnih tijela. Iskoristite svoje online kanale, mrežne stranice, video i audioservise, društvene mreže, prijenose uživo i ostale platforme koje vam stoje na raspolaganju. Molimo da prilikom registracije ili ažuriranja podataka ustanove popunite polja predviđena za internetske adrese (mrežne stranice, Facebook, Instagram itd.). Ako će se program odvijati u virtualnom obliku, u polje predviđeno za opis programa unesite podatak o platformi koju ćete koristiti. Također, molimo sve koji su do sada prijavili (i zaključali) programe u sustav MHK-a, a nisu u mogućnosti održati ih ili preinačiti u virtualni oblik, da nas o tome obavijeste na navedene adrese e-pošte kako bismo mogli izvršiti odgovarajuće izmjene.